Mahoom, din personlige boligprofil.

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Hva er Mahoom?

Som nordmenn er vi i dag generelt opptatt av hjemmene våre. Det finnes like mange stiler som det finnes hjem, og vi blir mer og mer vågale i våre interiørvalg. Noe vi alle har til felles er det faktum at vi bryr oss om hvordan vi har det. Hjemmet vårt er vår safe sone. Vi liker å komme hjem fra arbeidsdagen, til det vi kjenner og det er viktig at vi føler oss trygge i våre egne omgivelser. Mahoom kan være med på å gi deg nettopp denne tryggheten.

I 2017 ble det brukt 90 milliarder kroner på å pusse opp norske hus og hytter. (prognosesenteret, 2018). På sosiale medier er det et enormt engasjement for å dele egen og andre sin inspirasjon for interiør. Generell boliginspirasjon finner vi alle type medier, blogger, magasiner og tidsskrifter. Utviklingen har hatt bratt kurve pekende oppover de siste årene, og dette markedet har nærmest sagt eksplodert. Viste du at selv med synkende tall på trykte aviser og magasiner så steg lesertallet for interiørblader fra 2016 til 2017?

Alle boligrelaterte tjenester på markedet i dag er delt opp i 2 kategorier. Den ene gruppen er fokusert på å dele inspirasjon, tips og ideer, herunder for eksempel Instagram. Hvor den andre delen fokuserer på selve bolig transaksjonen og omhandler altså det praktiske rundt å selge en bolig. Hva om du kunne få tilgang til begge disse kategoriene på en og samme plass? Lage en egen profil for ditt hjem, hytte eller ferievilla? Det er nettopp det du kan gjøre her i Mahoom.

Hvorfor skal du velge Mahoom?

Det finnes ingen annen lik plattform i dag hvor du kan fokusere på begge sider av det å ha en bolig. I Mahoom skal du kunne la deg inspirere, titte inn i andre sine hjem, plukke opp tips, få praktisk informasjon, få en verdi antydning på hjemmet ditt, motta anbefalinger av dyktige fagarbeidere, og i tillegg ha ditt eget digitale prospekt rett i egen lomme.

Kanskje har du flere boliger? En hytte eller en camping vogn? Du kan lage deg flere boligprofiler og ha en personlig profil for alle eiendommer du eier. Ved kjøp og salg, ved oppussing eller ved aktuelle forsikringssaker vil Mahoom bli ditt sterkeste verktøy.

Eller kanskje du ønsker å bygge din neste drømmebolig? Leter du etter den perfekte inspirasjon for ditt kommende hjem? Sett deg tilbake og nyt noen fine timer i feeden til Mahoom. Tillat deg selv og skli inn i en verden av inspirasjon og ideer. Finn ut av hva som tiltaler deg, og i fremtiden, få tilgang direkte til tjenestetilbydere og aktører.

Målet til Mahoom vil være å tilby en helhetlig, brukervennlig, tjenesteplattform for deg som enten bor, leier, eier eller skal bygge bolig i fremtiden. Dette er den komplette plattform som tillater deg og lagre praktisk informasjon. Informasjonen du velger å lagre kan i fremtiden benyttes opp mot håndtverkere, bolistylister, banker, forsikringselskaper, eindomsmeglere og i eventuelle boligtransaksjoner.

Len deg tilbake å få et innblikk i andre sine hjem. Sug til deg alle inntrykkene, finn din stil og skap deg en atmosfære og et bilde av hva du liker best å komme hjem til, etter endt arbeidsdag. Mahoom ønsker å gjøre det lettere for deg, samt inspirere til å gjøre ting du før ikke trodde var mulig!

Bli gjerne med å teste ut appen!

Vil du være med å teste ut fremtidens bolig, interiør og inspirasjons app? Trykk på knappen ved siden av dette innlegget eller trykk på DENNE lenken, og lag deg en profil! Mahoom er stadig under utvikling og vi trenger din tilbakemelding på opplevelsen!

Eileen S. Thorstensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis