Har du prøvd hotspot funksjonen?

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Har du prøvd å legge inn “hotspots” i dine bilder?

I dag vil jeg snakke litt om denne “hotspot” funksjonen Mahoom tilbyr. Jeg ønsker nemlig å forklare samt utdype litt om hvordan dere kan få best utbytte av dette hjelpemiddelet i tiden som kommer!

Mahoom er for mange relativt nytt enda, men du har kanskje kommet så langt at du har laget deg en bolig profil? Kanskje du har lastet opp noen bilder av hjemmet ditt, laget mapper for de ulike rommene og forhåpentligvis har du kanskje begynt å følge med i feeden din også? Det dukker stadig nye og flotte boliger opp i Mahoom, og det er så utrolig moro å følge med på alle de flotte hjemmene dere har skapt rundt omkring i Norges land! Det er en god blanding av stilarter og unike hjem som pryder feeden min denne søndagen. Og noe av det jeg syntes fascinerer meg mest med norske hjem er at vi er så utrolig opptatt av miljøet rundt oss og hvordan vi ønsker å leve.

Til felles for alle stiler handler det til syvende og sist om å kunne reise hjem fra jobb, lene seg tilbake å føle at man er i trygge omgivelser. Vi pusser opp og maler som aldri før. Og kvalitet er noe vi setter høyt på prioriteringslisten! De største norske malings produsentene har i dag sine egne ambassadører som er med på å utvikle nye, rene og moderne farger! Men hva heter egentlig den fargen du har på veggen? Og hvor kan jeg få kjøpt den? Nettopp dette kan hotspot funksjonen bidra med! Mahoom er full av hjelpemidler og verktøy for deg og din bolig, og dette er en av de.

Hvordan kan hotspot funksjonen være til hjelp?

Har du sett at etter du har lastet opp et nytt bilde i Mahoom så får du opp alternativet; “Trykk her for å legge til hotspot i bilde”? Har du testet denne knappen enda? Ikke? Den funksjonen er intet mindre enn helt fenomenal! Den kan brukes til så utrolig mye! Jeg personlig har i utgangspunktet brukt den både til å informere følgerne mine, men også meg selv. Litt som mitt eget private oppslagsverk.

Vanlige spørsmål som..

“Hvor kommer tapeten din fra?”, “Hvilken farge har du på veggene?”, “Hvor har du kjøpt gulvet ditt, og har du direkte lenke?”. Dette er spørsmål som jeg ser er gjengangere hos mange. Det å kunne sende ut så mye informasjon i ett og samme bilde er som å vinne i lotto i fremtidens papirløse hverdag! I dagens samfunn bør all informasjon være lett tilgjengelig. Nå når du har kommet så langt at du har laget en egen profil til din bolig, bør det, og er det superenkelt å lagre nødvendig informasjon. Med et enkelt trykk på bilde så får man automatisk opp punktene du har lagt inn som aktuelle hotspots. Du kan faktisk nesten lage deg et helt eget servicehefte til boligen din, med tilhørende tall og koder, tjenestetilbydere og direkte linker opp mot ulike varer med nettopp denne tjenesten.

Og noe som også gjør det så genialt er det faktum at det er så enkelt! Det tar deg ca 10 sekunder å hotspotte noe i bildet ditt. Det går fort, det er veldig lett og det er utrolig informerende! Velg deg ut noen ting i ditt bilde som du tror følgerne dine kan være interessert i. Har du en ny lykt i hus? Eller et nytt stort flott teppe fra Bolia? Eller som årets første høstmåned sin største trend på interiørfronten; kanskje du har fått tak i noen herlige pampas gress? Legg inn hvor du har fått tak i disse ettertraktede pampas gressene, og i fremtiden gjerne med direkte lenke rett til butikk!

Hva bør du hotspotte?

Du velger helt selv hva du ønsker å hotspotte i dine bilder. Her er det ingen regler eller grenser. Men ting du tenker kan være til god informasjon for andre som følger deg, er en god start. Jeg personlig får veldig mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt stue bordet mitt. Dette er et perfekt utgangspunkt til å kunne hot spotte stuebordet, samt i fremtiden legge med direkte link til den aktuelle butikken. Dette er i utgangspunktet meget gunstig både for deg og for tjeneste tilbyderen.

Eller kanskje du har hatt en dyktig snekker hjemme som har laget en kreativ og plassbesparende løsning under trappen din?  Dette er ofte plasser som er vanskelig å innrede i et hus og som kan være gull verdt hvis det utnyttes riktig! Hot spot denne plassen og legg gjerne ved snekkeren eller firmaet sitt navn. Slik at flere kan la seg inspirere av praktiske og flotte løsninger.

Pusser du opp? Hot spot gjerne navn på gulv, farger på vegger, aktører hvor ting er handlet fra, fargekoder, kjøkkenleverandører samt hvilken modell dere har valgt, det nye spisestue bordet ditt eller hvor du har kjøpt den flotte doble inngangsdøren dere nettopp har installert! Målet med denne funksjonen er å forenkle hverdagen både for deg og for andre som lar seg inspirere av dine valg. Et online service hefte for din egen bolig og en kjekk plass og lagre ting for senere vedlikehold av deres hjem. Dette får du ingen andre steder enn i Mahoom! Din personlige bolig profil på nett.

Eileen S. Thorstensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis