Din tilbakemelding i Mahoom

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Din tilbakemelding betyr alt!

La oss prate litt om Mahoom dere. Mahoom er jo en relativt ny plattform. Et sosialt medium i form av inspirasjon, samtidig som at den skal bli ditt sterkeste verktøy når det gjelder boligen din. Den skal med tiden bygges opp til å bli en komplett bolig app for deg som har en egen bolig. Men hvordan kommer vi dit? Hvordan ble egentlig Pintrest eller Instagram til disse plattformene de er i dag? Jo det er EN enkel grunn til det. og det er DEG! Du setter standarden for hvordan du ønsker at dine sosiale medier skal være. Alle sosiale medier i dag tilpasses bruker gruppen og skal gjøre det enklere for deg som person i en travel hverdag. Nettopp derfor er det ekstremt viktig for oss nå, å få din tilbakemelding på opplevelsen du hadde når du logget deg inn i din profil for første gang.

Den siste tiden har det dukket opp mange flotte profiler og vakre hjem i Mahoom. Det er en fryd å kunne få en titt inn i andre sine hus. Du står helt fritt til å velge selv hva du vil dele, og du lager dine egne mapper for hvert rom du har i huset. Prinsippet er faktisk helt genialt! I fremtiden kan disse mappene proppes fulle av teknisk info, planløsninger, mål, bilder, fargevalg, avtaler, kvitteringer.. Ja you name it. Jeg kaster bare ut tanker og ideer nå. Jeg er jo en av de heldige som har blitt plukket ut til å få lov til og være med å teste denne applikasjonen fullt ut fra starten av. Jeg syntes det er så gøy at jeg, lille meg fra Stathelle (!!) kan få lov til å være med på forme og utvikle denne ideen. Men vet du hva? Det kan du også være! 😀

Hvordan kan du bidra til å utvikle applikasjonen?

Det er virkelig deg som sitter med all makt her nå. Du og ditt bidrag kan være med å forme Mahoom til den perfekte og komplette bolig app! Mahoom har kommet for å bli, og det er kun deg og meg som kan gjøre opplevelsen til den aller beste! Blir du med fra tidlig start av du også, er utsiktene og takhøyden stor for at nettopp du kan være med å forme denne spennende tjenesten.

Jeg gir deg som bruker en utfordring nå. Eller kall det en lekse om du vil. Neste gang du logger deg inn i Mahoom legger du igjen en tilbakemelding. Den kan inneholde akkurat hva du vil. Er du en kreativ person som virkelig ser for deg en råkul feature som burde være i Mahoom? Send den inn! Irriterer du deg over noe, som gjør at ikke du føler at brukeropplevelsen er god nok? Send inn ditt bidrag. Alle tilbakemeldinger blir lest og satt pris på. Konstruktiv kritikk er virkelig det beste verktøyet som finnes. Det øker kunnskapen vår om oss selv, og gir oss en mulighet til å endre oss og oppmuntrer til videre utvikling. Det er da man luker ut de små feilene som kan være avgjørende for hvor vidt man ønsker å bruke plattformen i fremtiden!

Tar du utfordringen?

Jeg er spent på om du tar utfordringen min. Gi ditt bidrag og vær med på å forme fremtidens mest komplette bolig app! Dette tjener til alle sitt beste og spesielt for oss brukere! Og hvor gøy er det ikke, å være tidlig ute med ting, å få lov til å bli med på en slik utvikling? Din feedback betyr virkelig alt. Det er tross alt ikke hver dag man får muligheten til å være med på noe sånt! 🙂

Bonustips

Helt på tampen av dette innlegget vil jeg gjerne komme med et lite tips til deg som har profil. Mahoom er foreløpig kun en nettbasert side og ikke en nedlastbar app. Men hvis du syntes det er lettere med en app kan du fint lage din egen «app»! Søk opp logg inn siden din, og marker adressen som står i søkefeltet i din nettleser. Trykk deretter «Legg til på hjem skjerm». Vips så har du laget din egen app, klar til bruk.

Eileen S. Thorstensen

@eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis