Video av Mahoom

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

I dag tenkte jeg å vise dere en video av Mahoom. Videoen representerer applikasjonen slik den ser ut i dag. Jeg syntes den er sofistikert og elegant, pluss at den er behagelig for øyene å titte på med sine duse og dempede farger. Personlig syntes jeg Mahoom er veldig enkelt å navigere seg rundt i, og det er på ingen måte vanskelig og lage seg sin egen boligprofil.

VIDEO

Videoen viser som jeg nevnte hvordan du enkelt navigerer deg rundt i applikasjonen og hvordan du kan lage deg profil. Den viser også hvordan hotspot funksjonen brukes og hva du kan gjøre med den! Her er det virkelig et utrolig stort brukergrensesnitt! Hvis du er av de som har hørt om Mahoom, men ikke har tatt steget enda med å lage deg profil, så kan du se på denne videoen, og hvis den vekker interesse hos deg, og du sitter igjen og er nyskjerrig på hva Mahoom er for noe, sånn egentlig. Da kan du lese videre under filmen. Så skal jeg forklare deg!

Er Mahoom for deg?

Vi gjør det enkelt. Hvis du kjenner deg igjen i minimum 1 av punktene under. Da kan jeg trygt si at Mahoom passer for deg.

«Er du interessert i interiør og bolig?»

«Drømmer du om å en dag pusse opp eller bygge drømme hjemmet ditt?»

«Skal du pusse opp og trenger inspirasjon til hvordan dere ønsker å skape boligen deres?»

«Liker du å titte på bilder fra andre sine hjem og la deg inspirere?»

«Liker du å dele bilder selv og vise frem ditt hjem og ditt interiør?»

«Liker du å drømme deg bort i interiørverden og få tips om fantastiske nettbutikker?»

«Syntes du det er ok å samle alt om bolig og interiør på en plass, så du vet at du alltid har oversikt?»

«Syntes du Instagram er litt rotete? Og syntes du det er vanskelig å bli sett på Instagram i dag?»

«Er du lei algoritmer og generelt lite aktivitet på kontoen du har lagt så mye jobb i?»

Ja da passer du rett og slett inn i Mahoom og bør trykke deg inn på nettsiden med en gang og lage deg en profil!

Men hva er egenlig Mahoom?

Mahoom er et helt nytt univers for deg som brenner for interiør og bolig. På utrolig kort tid har det dannet seg hundrevis av aktive profiler og det er vanvittig mange flotte hjem som pryder feeden min i Mahoom hver eneste dag! Viste du at i 2017 brukte nordmenn over 90 milliarder kroner på å pusse opp norske hus og hytter?!Jeg har allerede fått mange nye ideer til hjemmet vårt, servert rett fra feeden min i Mahoom. Hvis du liker å dele på sosiale medier og vise frem ditt interiør så er Mahoom midt i blinken for deg. Men det er på ingen måte et krav at du må dele bilder fra boligen din for å være med! Nei, du kan gjerne lage deg profil, kun for å la deg selv bli inspirert eller for å ha en plass du kan samle opp praktisk informasjon om ditt hjem. Du kan også laste opp bilder for ditt eget bruk, som du kan velge at kun du skal se. Pusser du opp eller bygger du hus? Da er det ganske motiverende å laste opp bilder underveis for å se utviklingen av eget arbeid! Hei motivasjon! 🤩

Hva skiller Mahoom fra Instagram?

Mahoom tilbyr deg så utrolig mye mer enn hva Instagram noen gang kan tilby. Instagram er en massiv kilde til inspirasjon, men den inneholder absolutt alt mellom himmel og jord. I Mahoom får du kun det som er rettet mot interiør og bolig samlet på en helt annen organisert og strukturert måte. På din profil kan du skille mellom hjemmet ditt og hytten, og du lager deg organiserte mapper over de ulike rommene i de ulike boligene du legger opp. Slik at du enkelt kan vise kollegaen din hvordan den nybygde hytten din ser ut, eller vise frem det ny oppussede vaskerommet ditt hjemme. Mahoom tillater deg å legge bildetekst på bildene dine via den populære «Hotspot» funksjonen, og der kan du lagre alt av data om boligen din direkte i appen. Eller du kan også velge å lagre navnet på butikken du har kjøpt et produkt i som du ønsker å vise frem.

Bli en Mahoomer du også!

Syntes du dette høres spennende ut? Jeg kunne pratet om Mahoom i timesvis, men velger å avslutte for denne gang! 😉 Logg deg gjerne inn på nettsiden til Mahoom og lag deg profil du også! Mahoom er fremtidens bolig og interiør applikasjon!

Eileen S. Thorstensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis