Våren 2019 – Mahoom

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Det har vært en travel vår

Mye har skjedd siden sist jeg kommuniserte med dere via denne bloggen. Til dere som ikke vet hvem jeg er, så er det altså meg @Eileenstulen som sitter bak tastaturet på Mahoom sin blogg. Siden forrige gang vi pratet har jeg gått 100% inn i Mahoom som fast ansatt, og dagene som SoMe ansvarlig og produktutvikler, de bare flyr. Nye og spennende utfordringer, en lærerik hverdag og til tider, en meget krevende hverdag er bare få nøkkelord som beskriver den nye arbeidsdagen min. Men fy så gøy det er!! Det å få muligheten til å kunne utvikle å forme en app som jeg er 100% overbevist om at har en plass på samtlige telefoner i fremtiden, det er ganske så spesielt og jeg er stolt som får være medlem av et så dyktig team som det TeamMahoom er. Frode Bjørnevik har satt sammen en dyktig gruppe med mennesker! Hvis du ønsker å lese mer om oss som sitter i teamet kan du nå trykke på fanen «om oss» på hjemmesiden, der ligger det informasjon om alle sammen. På den måten får du et innblikk i hvem vi er og hva rollene våre i Mahoom er.

2 store nyheter!

En av tingene vi har jobbet veldig mye med vårhalvåret 2019 er nettopp det å gjøre Mahoom om fra en web-basert løsning, til en egen app. Det var stor etterspørsel fra brukerne av Mahoom om nettopp dette, og vi så virkelig nødvendigheten av å få appen på plass. Vi har brukt de siste månedene på å loggføre alle tilbakemeldingene vi har fått, gått igjennom dem med lupe, og virkelig jobbet for å få de små, som de store detaljene på plass. Din tilbakemelding har vært gull verdt for oss i denne prosessen!

«Det er brukerne som former appen etter sine behov»

Det å lage en app er en utrolig stor oppgave, og det ligger MYE jobb bak. Jeg kan av personlig erfaring bare innrømme med en gang at ting jeg tidligere har tatt for gitt i apper, det tar jeg ikke lenger for gitt. Hver minste lille detalj skal vurderes og programmeres, og absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det er nettopp derfor vi er veldig stolte av produktet som du kan laste ned i app store og Google Play i dag. Det er fortsatt en vei å gå, og med en app i form av et sosialt medie kommer man aldri helt i mål. Det skjer nye oppdateringer og verden går fremover, slik at det er viktig for oss og henge med på samfunnsutviklingen og hele tiden fornye og forbedre oss!

Last ned appen til Mahoom fra Appstore og Google play allerede i dag.

App lansering

Midtveis i mai, temmelig nøyaktig på samme tid som saluttene på selveste nasjonaldagen ble fyrt av, var også appen omsider på plass i både App store og Google play. (Trykk på lenkene for å komme direkte til appen). Dette var naturligvis en stor dag, og noe vi har jobbet iherdig i mot. Takket være en engasjert og aktiv brukerskare og ikke minst de dyktige ambassadørene våre så ble appen lastet ned og tatt godt i mot fra alle kanter. Det er ganske rått at jeg kan fortelle deg at allerede nå er det snart 7000 bilder i Mahoom fra ulike hjem rundt omkring i hele Norge!

Crowdfunding!

Det å utvikle en slik app, som har et så stort potensiale, det er en hårfin balansegang mellom alt man ønsker å putte inn i appen, sammenlignet med tiden det tar, og naturligvis hva det koster. Vi har derfor nå åpnet opp for en folkeinvestering hvor nettopp DU som også ser potensialet i Mahoom kan bli medeier, og det fra en lav investering! Med denne emisjonen håper vi på å hente inn kapital slik at vi virkelig kan utnytte det massive potensialet Mahoom har, og hva Mahoom kan tilby deg som sluttbruker i fremtiden! Vi ønsker på det sterkeste å komme nærmere brukerne våre, for det er tross alt dere som er med å forme appen etter deres behov. Med din hjelp kan vi utvikle appen til sitt maksimale, og du kan sitte igjen med både eierandeler og et fantastisk verktøy rett på din mobil.

Vi er helt avhengige av nettopp deg for å lykkes!

Vi har et mål

Vi har et mål som vi bruker all vår tid på: Å få Mahoom til å bli den beste og mest komplette bolig appen for alle som elsker bolig og interiør – og som skaper verdi for brukerne og våre investorer. Samtidig ønsker vi å bygge et bærekraftig selskap bygd på verdiene; TILLIT, ÆRLIGE og INKLUDERENDE.

Hvis du kunne tenke deg å bli medeier i Mahoom kan du trykke deg inn på Dealflow sin side nå, lene deg tilbake, ta et dypdykk inn i all informasjonen som ligger på de ulike fanene om Mahoom, og hygge deg med masse lesning om fremtidens bolig og interiør app. Det er også en egen fane hvor du har mulighet til å stille spørsmål og få svar. For å få tilgang på all informasjon om Mahoom må du lage deg brukerprofil, og det kan du gjøre HER.

Bli medeier først som sist!

På kort tid er det investert godt over 100.000 kroner, og hvis du vil sikre deg eierandeler lønner det seg å investere først som sist! Vi håper du har lyst til å bli med på denne reisen med oss i Mahoom, og ikke nøl med å stille spørsmål hvis det er noe du lurer på. Husk at ALLE kan investere, og minstesatsen er ikke høyere enn kr 2986,85 for totalt 155 aksjer. Hvor mye du ønsker å investere over dette, er helt opp til deg! 📱😊

Eileen S. Thorstensen

@EileenStulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis