Vi utvider investeringsperioden!

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Du har nå en ekstra uke på deg til å investere i Mahoom!

Som du kanskje allerede har sett, så har vi nå utvidet investeringsperioden i Mahoom til til og med fredag 14 juni. Dette gjorde vi på grunnlag av at vi ikke hadde nådd minimums målet vårt i denne emisjonen innen tiden utløp. Det betyr derfor at du nå har hele 5 dager igjen på deg til å investere og bli medeier du også! Du kan lese mer om hvorfor vi er helt avhengige av deg for å lykkes HER.

Hvordan investere?

Det er veldig enkelt å bli medeier i Mahoom. Men det som er veldig viktig, er at du tar deg tid, og leser deg godt opp på forhånd, gjør deg kjent med Mahoom og konseptet, slik at du vet hva du investerer pengene dine i. Det første steget du tar er å lage deg profil på Dealflow sine sider HER. (Du trenger kun brukernavn og passord, men du må gjøre det for å få tilgang på all informasjonen.) Når du har gjort det, og du er like overbevist om det massive potensiale til Mahoom som det vi er, da kan DU også bli medeier! 😀 Selve investeringsprossesen tar ca 10-15 minutter, Du blir enkelt navigert igjennom Dealflow sine trinn, og godkjenner tilslutt med bankID.

15 kjappe spørsmål med Frode Bjørnevik, om Mahoom!

I forrige uke bestemte jeg meg for å utfordre Frode Bjørnevik. (Gründeren av Mahoom.) Utfordringen gikk på at han ble plassert foran kamera hvor jeg skulle intervjue han. Frode var IKKE foreberedt på spørsmålene, og det var kun 1 regel som gjaldt. Han hadde maks 10 sekunder på å svare på spørsmålene. 😁 jeg stilte kun spørsmål som kan gi DEG korte, men gode svar på flere ting som du kanskje lurer på. Jeg brukte god tid på velge ut spørsmål, og jeg syntes Frode gjorde en kjempejobb med svarene! Den største utfordringen når man har lyst til å si mye, er å holde seg kort og presis. Se videoen og vurder selv om Frode klarte utfordringen! I tillegg blir du kanskje også klokere på ting du grubler på om Mahoom.

Følg gjerne YouTube kanalen til Mahoom! Vi lager med glede flere av disse filmene til deg og hvis DU har spørsmål til oss som du ønsker at vi skal svare på, så send dem gjerne inn til hei@mahoom.no!

Og med det vil jeg gjerne ønske deg en riktig god Pinsehelg videre! Hvis du har litt ekstra med tid, ta gjerne turen innom Mahoom og titt på alle de nye bildene som ligger der! Hver eneste dag kommer det massevis av nye bilder av flotte norske hus og hjem!

Eileen S. Thorstensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis