TheWall

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Hva er TheWall?

Når vi lanserte appen til Mahoom, lanserte vi en helt ny funksjon på samme tid. Funksjonen har vi valgt å kalle «TheWall». Du kan egentlig sammenligne TheWall med grupper på Facebook, eller et forum, om du ønsker. Og flere har spurt om hva forskjellen er på TheWall og feed. Noe som er forståelig at det blir spurt om. Jeg tenkte derfor å forklare litt mer utdypende om TheWall i dette innlegget.

Forskjellen på Thewall og feed.

Din Feed

Alle bilder du laster opp i din bolig eller din profil, vil dukke opp i feeden til de som følger deg. (DVS hvis du ikke velger å holde bildene dine private). Dette er bilder du ønsker å kunne inspirere andre med, eller bilder som du syntes representerer din bolig, på den måten du selv ønsker. Vi har mange preferanser om hvordan vi ønsker å fremstille boligene våre, og litt av verdien bak Mahoom er jo at nettopp her sitter du å drar i beslutningstrådene helt selv.

TheWall

I TheWall kan du som bruker stille spørsmål, gi råd, tips, dele dine erfaringer eller komme med anbefalinger til andre som søker hjelp. La oss ta et eksempel! Lurer du på å male stuen din i en ny farge, men er usikker på om du velger riktig? Still spørsmål i TheWall, gjerne med bilde av fargen du vil bruke, og se om andre kan hjelpe deg med sine erfaringer. Kanskje du har spørsmål om noe utvendig på din tomt? Spør i vei, og ikke vær redd for å by på dine egne erfaringer når andre stiller spørsmål. Del gjerne bilde eller fremgangsmåter på noe du har gjort, og spør om feedback! Det er alltid både lærerikt og interresant for andre! I TheWall vil alle i Mahoom se dine innlegg, og ikke kun de som følger deg. Så her når du ut til et mye større publikum enn du gjør i din egen feed, og kanskje finner du nye og spennende profiler via nettopp TheWall?

Hvordan lager man egentlig en komplett bolig app?

I dag er det mange som deler bilder fra sine hjem på sosiale medier. Inkludert meg selv. Visste du at det kun i Norge er opp mot 20.000 unike profiler på Instagram som deler bilder fra sine hjem? Det er utrolig mange det! Å det er veldig gøy, for man får utrolig mye positiv og hyggelig feedback der inne! Men likevel kan Instagram aldri tilby deg en online boligprofil, med utfyllende informasjon om din bolig, praktiske mapper og en visuell presentasjon av ditt hjem. Instagram kan heller aldri sentrere en nisje på samme måte som Mahoom gjør, nettopp fordi det er så stort. Instagram kan aldri bli ditt hjem sitt sterkeste kort, ved fremtidige bolig transaksjoner eller eventuelle forsikrings saker og Instagram kan aldri bli en plass du kan lagre praktiske detaljer om din bolig. En annen stor og viktig aktør er jo Facebook.

Facebook tilbyr en rekke ting for oss bolig interesserte mennesker. (Og når jeg sier det, så henviser jeg mer eller mindre til ALLE som har egen bolig i Norge i dag). På Facebook har du et endeløst mengde antall grupper. Og som grunnleggeren av Facebook, Mark Zuckerberg selv sier, så er grupper fremtiden. Grupper er både kjekt og nyttig, men for å være dønn ærlige, så er de også EKSTREMT rotete? Og jeg vet ikke med deg, men jeg er medlem av sikkert 50 forskjellige grupper relatert til hus & hjem. Men jeg husker sjeldent i hvilken gruppe jeg har lest hva, og hvis jeg skal lete tilbake til noe jeg har sett på et tidligere tidspunkt, så kan jeg mer eller mindre gi opp før jeg har begynt.

Alt på en plass.

Derfor har vi i Mahoom, rett og slett tatt det beste fra Instagram, det beste fra Facebook, inspirasjonen fra Pintrest, lagt sammen med praktiske løsninger og spennende funksjoner for bolig eiere, og skapt den komplette bolig appen kun for deg. Hvis du liker interiør og hjem, og du aktivt bruker 3-4 ulike apper hver dag for å dekke ditt interessebehov, hvorfor ikke prøve Mahoom? Der får du alt på en plass, og i tillegg kan du bli med på utviklingen videre! For det er nettopp deg, og dine tilbakemeldinger som legger et grunnlag for fremtiden til Mahoom! 😊

Eileen S. Thorstensen

@EileenStulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis