Har du laget boligprofil til din feriebolig?

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Ferien er ikke over enda! Har du vært utenlands eller i Norge?

Fellesferien nærmer seg slutten for sommeren 2019, men mange har fortsatt både en, to og tre ukers ferie igjen. Hvor har du tilbragt sommeren din? Har du tatt med deg familien å reist til feriehuset deres i Danmark, eller har du vært på hytta? Kanskje du har vært på Norges-reise med bobilen eller at du har slått deg til ro med campingvognen på en fin campingplass?

Personlig har sommeren blitt tilbragt på to steder. Hytta til familien i Kragerø og i båten vår «Lina». Vi har vært veldig mye i båten og tatt turen nedover sørlandet og innom sommerbyen Risør. Lina er vår fritidseiendom og hun er en 27 fots Nordan/Summer Family. Hun er en eldre dame med mye sjel, og er veldig godt vedlikeholdt av tidligere eiere. Lina har også fått sin egen boligprofil i Mahoom, og her ligger det mange bilder av den gode båten vår. Jeg har lagret mye praktisk informasjon om båten i bildene, noe jeg syntes er utrolig kjekt til fremtidig bruk.

Lag deg boligprofil til de ulike boligene dine.

I Mahoom kan du nemlig lage deg ulike boligprofiler, til de boligene du benytter deg av. Har du vurdert å lage en egen profil til hytta eller feriehuset ditt? Nei, ikke det? Vel, det burde du! På den måten kan du oppbevare informasjon om boligene dine separat og systematisk der den hører hjemme. Kanskje du har brukt sommeren på å utbedre fasilitetene på dine eiendommer, og du trenger et sted hvor du kan lagre informasjonen så du aldri mister eller glemmer den? Husk at ved å bruke hotspot funksjonen kan du lagre ALL verdifull informasjon om din bolig rett i bildene.

La oss ta et eksempel. Du har bygget ny brygge ved sjøkanten på din sørlandsperle. Ta et bilde av bryggen. Legg inn en hotspot om hvor materialene er kjøpt, en ny hotspot for hvem som fraktet materialene til din tomt, og en hotspot for hvem som har utført og godkjent arbeidet, med telefonnr. På den måten vet du alltid hvor du finner informasjonen om din brygge, og hvis du har reklamasjon eller spørsmål i etterkant, så trenger du ikke lete mellom tykke kvitteringsbunker eller den fulle mailboksen din. Ta gjerne også bilde av kvitteringen og last den opp i din Mahoom profil. Du kan selvfølgelig velge at bilde kun skal være synlig for deg og ingen andre.

Inspirasjonskilde

Har du nettopp bygd deg ny hytte, så er det utrolig kjekt for andre å kunne se hva slags ideer og materialer du har brukt underveis. Del gjerne bilder, og fortell hvor du har hentet inspirasjonen fra. Er du minimalist eller liker du sørlandsstilen best? Sjansen for at flere der ute står med store prosjekter foran seg er stor, og mange setter nok veldig pris på å bli inspirert av nettopp deg! Eller kanskje du har pusset opp en kul campingvogn til en av sommerens herlige musikkfestivaler? Del bilder og lag boligprofil til campingvognen i dag! Ikke hver redd for å vise frem hva du har fått til, for det er garantert til inspirasjon for mange andre! 🤩

Vi i TeamMahoom ønsker deg en riktig fin sommer videre. Uansett om du er ferdig med ferien din eller om du har den til gode. Kos deg med familie og venner, og nyt solværsdagene du også! Til søndag deler vi en helt ny ukens Mahoomer, det gleder vi oss til!

Eileen S. Thorsensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis