Dette har vi brukt sommeren på!

" />

Finn inspirasjon og del boligen din på Mahoom

Dette har vi brukt sommeren på

Fellesferien er over for i år, augustmåned er godt i gang, og vi trer straks inn i fasen «sensommer». Vi i Mahoom har jobbet litt i kulissene over sommeren, og passet på jevnlige oppdateringer til appen. I dette innlegget ønsker vi derfor å gi deg en kort status og informere om hva du kan forvente neste gang du åpner Mahoom appen!

For du har vel husket å laste ned Mahoom-appen fra din app butikk? 😁

Motgang og medgang

Det er ingen tvil om at det å lage en app er en stor og tidkrevende jobb. Man møter noen utfordringer underveis, og man lærer fort at selv den minste detaljen, koster både tid og penger. Vi har over sommeren fått tilbakemelding fra noen av brukerene våre at de har utfordringer med ustabil responstid i appen, vi har derfor satt av mye tid til å feilsøke og finne årsaken. Det ser ut som at problemet nå er identifisert og det jobbes aktivt med å få utbedret feilen. Så hvis DU er en av dem som har opplevd dette, ikke fortvil, vi er på saken og det vil bli bedre! 😀 Men for at du skal oppleve den beste og mest optimale versjonen av Mahoom, er det derfor veldig viktig at du oppdaterer din app, så fort du ser at det ligger en ny oppdatering ute i din app store!

Chat med andre Mahoomere, og få anbefalinger i TheWall

Til tross for litt utfordringer, har det også skjedd flere spennende nyheter! Vi har ikke ligget på latsiden i sommer, og det er en stor glede og endelig informere om at chat-funksjonen nå er på plass i Mahoom! Det betyr at du nå kan chatte direkte med andre Mahoomere! I tillegg har vi gjort noen justeringer i TheWall. I TheWall kan du stille spørsmål du har vedrørende oppussing, stil, interiør og bolig. Her kan alle med profil i Mahoom komme med råd, tips og anbefalinger. I TheWall vil også alle i Mahoom se dine innlegg, og ikke kun de som følger deg. Så her når du ut til et større publikum enn du gjør i din egen feed, og kanskje finner du nye og spennende profiler via nettopp TheWall? Hvis du lurer på mer rundt TheWall, så er den godt utdypet og forklart i DETTE innlegget.

Push varslinger

Hvis du har siste oppdaterte versjon av Mahoom appen installert på din mobil, så har du kanskje også latt merke til at du nå nylig har begynt å motta varslinger på din hjemskjerm? Hvis du ikke har mottatt noen varslinger enda, så må du inn å oppdatere appen din. For ja, endelig er push varslingene på plass 🤩

Ambassadører

Vi i Mahoom er ekstremt stolte over ambassadørene våre, og det har i sommer kommet en veldig ryddig og fin oversikt over hvem de er på nettsiden vår. Ambassadørene er med på å fronte Mahoom og har stor tro på konseptet og potensialet i tjenesten. Til felles har de alle at de brenner for hjemmene sine, stil og interiør. De elsker ideen med å samle alt vedrørende boligen på samme plass, i et samfunn med tusenvis av andre boligglade mennesker. Deres tilbakemeldinger betyr mye for Mahoom og de er derfor først ute med å teste nye versjoner og oppdateringer som blir utgitt i appen. Vi er veldig stolte over ambassadørene våre, og syntes de gjør en kjempejobb! 🤩

Engelsk nettside og YouTube kanal!

Mahoom har et stort potensiale også internasjonalt, og vi får daglig mange henvendelser fra mennesker fra hele verden. Derfor har vi nå oversatt hjemmesiden vår også til en engelsk utgave, og den finner du HER.

I tillegg har vi laget oss YouTube kanal, som vi ukentlig laster opp nye filmer på! Vi startet nettopp opp igjen med den populære UkensMahoomer reportasjen etter ferien, og for første gang inkluderte dette en film med housetour fra den flotte boligen som ble presentert. Se filmen her! Og dere, ikke glem å følge kanalen vår for ukentlige oppdateringer og spennende påfyll av bolig & hjem! 🤩 Her kan du subscribe til kanalen!

Fortsatt god sommer!

Og med det vil vi ønske dere en riktig god sommer videre! Nyt de fine soldagene augustmåned byr på, og ikke glem at du også kan lage boligprofil til din feriebolig eller hytte mens du er på tur!

Eileen S. Thorstensen

@Eileenstulen

Mahoom - Boligdrømmen

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis