Ambassadører

På denne siden vil det hele tiden være en oppdatert oversikt over Mahoom sine ambassadører. Ambassadørene er med på å fronte Mahoom og har stor tro på konseptet og potensialet i tjenesten. Ambassadørene har erfaring fra sosiale medier og er godt kjent med både Instagram og Facebook. Deres tilbakemeldinger betyr mye for Mahoom og de er derfor først ute med å teste nye versjoner og oppdateringer som blir utgitt i appen. Vi er stolte over ambassadørene våre, og syntes de gjør en kjempejobb! Trykk gjerne på lenkene for å besøke sidene deres!

Kjersti Skarpodde Paulsen

Mitt navn er Kjersti Skarpodde Paulsen, jeg er 36 år og bor på Hadeland. Jeg jobber til daglig i Lindbak AS, med interiørløsninger til det offentlige og til privat næringsliv. Jeg elsker å jobbe med møbler og interiør, og å kunne bistå andre med å få litt triveligere rundt seg. Jeg digger folk som er seg selv fullt ut, og det er ingenting som er mer spennende enn å finne en ny profil med en helt unik stil. Jeg oppdaget Mahoom for en liten stund siden og ble forelsket, appen har så utrolig mange muligheter. For oss som er hektet på interiør og bolig, er dette den ultimate appen.

Mahoom: Kjersti Paulsen

Instagram: @myinteriorandme

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Marianne Solberg

Mitt navn er Marianne, jeg er interiørfrelst og det har jeg vært så lenge jeg kan huske. Til daglig jobber jeg innen kosmetikk bransjen og er snart to barns mamma. Jeg ønsket å være ambassadør for Mahoom fordi jeg har stor tro på prosjektet og syns det er utrolig gøy å få være med helt fra starten.

Mahoom: Marianne Solberg

Instagram: @buildingadream_

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Camilla Valent

Mitt navn er Camilla, jeg er 30 år og bor like utenfor Kongsvinger med min mann og våre to prinsesser. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for interiør – elsker å dekorere hjemme etter min egen stil og smak. Jeg er veldig opptatt av å skape en god atmosfære og at gjester skal kose seg hos oss. Som en interiør-elsker så syns jeg det er supergøy å følge andre interiørprofiler.
Mahoom.no er fantastisk, en plattform for alle oss som elsker hjem og interiør – hvor man kan hente masse tips og inspirasjon til hjemmet. Derfor er det ekstra stas å få være med som ambassadør for dette geniale konseptet!

Mahoom: Camilla Valent

Instagram: @valentiaden_

Min ukens Mahoomer reportasje.


Kristina Bredesen

Mitt navn er Kristina Bredesen. Jeg er 25 år, gift og venter vårt første barn. Vi bor på et veldig koselig felt i Nes i Akershus. Jeg elsker å ha det koselig rundt meg og har hatt en stor interesse for interiør i mange år. Stilen min er klassisk og glamorøs. Noe av det beste jeg vet er å dekke bord og ordne i stand til gjester. Jeg synes det er kjempestas å få være ambassadør for Mahoom. Digger at det er en plattform kun for bolig og interiør.

Mahoom: Kristina Bredesen

Instagram: @bredesenshouse

Min ukens Mahoomer reportasje.


Hanne Kristin Haukaas

Jeg heter Hanne og er 34 år. Jeg har mann og 2 gutter på 8 og 4 år. Vi bor i et selvbygget hus rett i utkanten av Bergen. Huset er både selvtegnet og bygget av oss (les min mann). Mens jeg har stått for alt av farger og innredning. Perfekt combo. Jeg valgte å bli ambassadør for Mahoom fordi jeg ser så mye kvalitet og potensiale i konseptet. Det er drevet av noen fantastisk engasjerte interiør/bolig entusiaster, som går «all in» i hva de driver med og jeg er takknemlig for å være med på denne reisen.

Mahoom: Hanne Haukaas

Instagram: @hanne.k.haukaas

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Anita Schnell Heldal

Mitt navn er Anita, 46 år og jeg bor i Bergen sammen med mannen min og mine 2 flotte jenter på 19 og 21 år. Jeg har alltid vært interessert i interiør og ha det fint rundt meg, men da jeg startet min Instagram konto for 3 års siden, eskalerte det, fikk masse ny og flott inspirasjon fra alle de nydelige hjemmene rundtom. Jeg elsker å pynte og dekorere, det skaper så god stemning i hjemmet. Med Mahoom får man alle hjem og interiør profilene på 1 plattform og det er helt fantastisk. Mange flotte hjem som gir masse inspirasjon som man kan dele med hverandre. Dette konseptet er jeg virkelig stolt av å kunne fronte som ambassadør.

Mahoom: Anita Heldal

Instagram: @interiorbyanita

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Simone Elisabeth Borgeteien

Jeg heter Simone og er 32 år. Jeg og familien min bygde hus på Kongsvinger i 2018 og det var da lidenskapen for interiør startet. Jeg la ut et par bilder på Instagram etter at vi flyttet inn og interessen var stor. Siden oppdaget jeg Mahoom og syns det er veldig gøy å få lov til å inspirere andre med bildene mine! Å når jeg ble spurt om å være ambassadør for Mahoom syns jeg det var en utrolig spennende mulighet.

Mahoom: Simone Borgeteien

Instagram: @villa_fruen

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Anita Kjelland

Hei! Jeg heter Anita Kjelland, og jeg bor på Hønefoss. Min lidenskap er interiør og styling.Jeg takket ja til å være Ambassadør for Mahoom, nettopp fordi Mahoom representerer alt jeg liker innenfor, interiør, styling og hjem. Mitt mål som ambassadør er å kunne vise frem bilder av mitt hjem, og forhåpentligvis kunne gi inspirasjon og tips til andre.

Mahoom: Anita Kjelland

Instagram: @byanita_K

Min ukens Mahoomer reportasje.


Lise Hallaraune-Gårum

Hei, jeg heter Lise og kommer fra sørlandsbyen Arendal. Her bor jeg sammen med min mann i et hus fra begynnelsen av 1800 tallet som vi total renoverer. Jeg elsker særpreg, det å skape noe som er vårt. Jeg elsker å blande stiler, gammelt og nytt. Et hjem for meg skal være personlig, en oase og et sted for trivsel. Lidenskapen for interiør har alltid vært der og kommer nok alltid til å bli der. Mahoom er et fantastisk utgangspunkt for inspirasjon, et fristed for oss interiør frelste. Takknemlig for å være en del av team mahoom.

Mahoom: Lise Hallaraune-Gårum

Instagram: @villagaarum

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Benedicte Hoddevik

Mitt navn er Benedicte Hoddevik, og eg er 22 år. Eg jobber for tiden som maskinoperatør på en linefabrikk og trives med det. Eg er veldig glad i idrett og turer i fjellet. Eg bor ilag med samboeren min Alexander(27) i hjembygden vår i ett hus fra 1980, som vi er godt i gang med å renovere. Grunnen til at eg valgte å bli ambassadør for mahoom er fordi eg har hatt appen i 5 måneder nå og eg elsker virkelig mahoom. En ting som er kjekt med Mahoom er at det er kun for oss som er interessert i interiør og bolig, så det er en utrolig fin app for å finne inspirasjon fra andre og dele sitt eget hjem. Mahoom har fått mange nye funksjoner på så kort tid, så eg er spent på hva mer mahoom kommer til å by på i fremtiden.

Mahoom: Benedicte Hoddevik

Instagram: @interiorbybenedicte

Min ukens Mahoomer reportasje.


Stine Bakke Lersveen

Jeg heter Stine Bakke Lersveen, jeg er 28 år, gift og har to døtre. Vi bor like utenfor Gjøvik i et totalrenovert og selvdesignet hus. Jeg har stor interesse av bolig og interiør. etter endel erfaring med å tegne og planlegge vårt hus, alt fra fordeling av rom og det elektriske, til farger og innredning, – ønsker jeg å ta lidenskapen min til neste steg og startet som student ved Norges Interiørskole høsten 2019. Det er en ære å få være en del av Mahoom teamet som ambassadør. Jeg ser et stort potensiale i Mahoom, da det ikke eksisterer lignende konsepter for bolig og interiør på markedet. Med Mahoom har du mulighet til å legge ut boligen din ryddig og oversiktlig med kategorier/rom som du selv måtte ønske, og legge inn relevante opplysninger om boligen din. Du kan inspirere andre med din bolig, og la deg inspireres av andre boliger. Jeg anbefaler alle som interesserer seg for bolig og interiør til å lage seg profil hos Mahoom og la en fantastisk inspirerende reise begynne!

Mahoom: Stine Lersveen

Instagram: @villalersveen

Min Ukens Mahoomer reportasje.


Hvis DU kunne tenke deg å være ambassadør for Mahoom, og du er interessert i interiør, hus og hjem, send en mail til Eileen@mahoom.no.

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis