Hva er Mahoom

Vi i Mahoom ønsker å skape en plass der du kan samle minner, inspirasjon og nøkkelinformasjon om boligen din.

Og et sted hvor du kan titte inn i andre sine hjem og la deg bli inspirert til å nå din boligdrøm.

Hvordan fungerer tjenesten?

Profil

Kjerneelementet i tjenesten er en visuell boligprofil, uavhengig av om du skal kjøpe, selge eller leie ut. Det vil være mulig å ha flere boligprofiler f.eks. der du bor i dag, hytta, ferieleiligheten eller den fremtidige drømmeboligen. Du kan også legge inn en kort personlig beskrivelse av hvem du er og interessene dine under - «Om meg». Om ønskelig kan hele eller deler av profilen være tilgjengelig for andre, enten avgrenset eller åpent – det styrer du enkelt selv. Gjennom å se på andres profiler er inspirasjon og informasjon hele tiden lett tilgjengelig.

Feed

Når du logger deg inn og åpner Mahoom vil startsiden være feeden din. I feeden vil du hovedsaklig få oppdateringer basert på personer du har valgt å følge og som inspirerer deg! Fra feeden kan du «like», sveipe, følge og kose deg med ustoppelige mengder inspirasjon fra ulike hjem og hytter.

Mappeorganisering

Mahoom tilbyr deg en ryddig, lekker og organisert måte å få full oversikt over boligen din på! Trykk deg enkelt inn på på mappene og sorter huset ditt inn i ulike rom. En egen mappe for bad, en for kjøkken, en for stue eller alle rom du måtte ha i hjemmet ditt. Ved å bruke mappene får du utnyttet den neste funksjonen i Mahoom på en helt fantastisk måte; nemlig hotspot-funksjonen.

Hotspot-funksjonen

Du har nå laget deg mapper for de ulike rommene for boligen din og du er klar for å laste opp bilder. Du tar et bilde av f.eks. kjøkkenet og laster opp i mappen «Kjøkken». Enten kun for deg selv, eller for å dele med følgerne dine. Dette er valgfritt. Direkte i bildet kan du legge inn hotspots (punkter) hvor du skriver nøkkelfakta og informasjon. Du velger selv hva du ønsker å markere. Du legger for eksempel inn en hotspot for hvilken leverandør kjøkkenet ditt kommer fra. En hotspot for tjenestetilbyderen som har montert kjøkkenet, en for elektrikeren som har gjort jobben, en for rørleggeren og en for fargekoden du har valgt på veggen bak kjøkkenbenken. På denne måten har du lagret i Mahoom hvem som gjorde hvilke jobber, og du trenger aldri mer å glemme en fargekode!

Søk

Søkemotoren til Mahoom har tre viktige funksjoner. Mulighetene er mange for å finne nye profiler og hjem du kan følge. Her kan du f.eks. finne personer som du ønsker å følge ved å søke direkte på navn. En annen mulighet er å søke direkte på eiendommer. Alle eiendommer i Mahoom får tildelt et navn ved opprettelse, og dette navnet kommer tydelig frem på den aktuelle boligprofilen. Et siste alternativ for å finne ny og spennende inspirasjon fra profiler du ikke allerede følger er å trykke på «bilder». Her kommer alle de siste bildene som er lastet opp i Mahoom fortløpende opp, og nye profiler og bilder finner du nettopp her!

Varslinger

I Mahoom får du som bruker av appen varslinger og pushvarsler når noe skjer på din Mahoomprofil. Har noen valgt å følge deg, like bildene dine, eller har noen kommentert det siste bilde du la ut? Du får direkte beskjed med en gang. Dermed har du muligheten til å gå inn og legge igjen et hyggelig svar til vedkommende og følge personen tilbake.

TheWall

Kanskje en av de største og mest praktiske funksjonene til Mahoom er TheWall. TheWall er en helt ny måte å dele erfaringer eller stille spørsmål på. Her kan du få hjelp til ulike valg i hjemmet ditt på, f.eks ved oppussing. I TheWall er det rom for å gi tips, dele erfaringer og komme med gode råd til andre. I TheWall kan hvem som helst stille spørsmål, laste opp bilder og mulighet til å svare så lenge du har en Mahoom profil. I fremtiden vil det bli ulike kanaler i TheWall slik at du enkelt kan navigere deg rundt for å se om andre har stilt det samme spørsmålet som du går og tenker på. I TheWall kan nyttige diskusjonstråder komme opp, og man kan dermed lære av andres erfaringer.

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis