Om oss

Boligdrømmen

Teamet i Mahoom

Frode Bjørnevik

CEO

Gründeren med ideen bak Mahoom. Etablerte Mahoom AS våren 2017 basert på ideen om hvordan man kan presentere eiendommer best mulig. Frode har bachelor i Økonomi og Administrasjon og bachelor i Eiendomsmegling. Han har en allsidig arbeidserfaring og spilte i Tippeligaen i 2008. Han er energisk, målbevisst, ambisiøs, pålitelig og serviceminded.

Eileen Stulen

SoMe og Produktutvikler

Influenser og blogger med over 150 000 følgere på Instagram som brenner lidenskapelig for interiør og hjem. Eileen er SoMe ansvarlig i selskapet. Hun er en aktiv bruker av sosiale medier som Instagram, Pinterest og Facebook og har et stort nettverk for å promotere Mahoom. Eileen var i første omgang en tilfeldig testbruker av Mahoom sommeren 2018, og elsket med engang konseptet og ideen bak. Hun digger å være med på reisen for å utvikle fremtidens mest komplette bolig- og interiørapp.

Michal Zagrodzki

IT-Utvikler

Michal har erfaring med å designe, utvikle og publisere nettsider og webapplikasjoner. Michals fokus er på frontend og design, men han har også erfaring med backendløsninger. Michal er også bindeleddet mellom Mahoom og outsourcing på IT.

Anders Westbye Botten

Økonomi

Anders har mange års erfaring fra finans og revisjon fra ledende selskaper. Anders er utdannet Siviløkonom og Statsautorisert revisor. Han har hovedansvar for økonomi relaterte oppgaver, samt deltar i strategiske diskusjoner. Han har vært med i Mahoom siden etableringen.

Truls Jørgensen

IT-Rådgiver

Truls er utdannet Sivilingeniør i datateknikk fra NTNU, og har 15 års erfaring med utvikling av programvare. Han har ekspertise i applikasjonsarkitekturer som er optimalisert for endringsdyktighet og jobber til daglig som Principal Engineer i NAV. Truls forstår både forretning og teknologi, og er essensiell for å sikre riktig strategisk retning på den tekniske utviklingen av Mahoom.

Julia Bekkemellem Orheim

Sosiale Medier

Julia er student på Høyskolen Kristiania. Hun studerer PR og samfunnspåvirkning med fordypning i digital markedsføring. Julia jobber med sosiale medier i Mahoom sammen med Eileen og bistår med å utforme kampanjer og promotere via sosiale medier. Julia har vært med i TeamMahoom siden våren 2018.

Rie Aleksandra Walle

Rådgiver

Rie har over 13 års erfaring med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling fra offentlig og privat sektor i Norge, Norden og Midtøsten. Hun eier og driver Bedre Bedrift AS, der hun hjelper startups og små bedrifter å drive mer lønnsomt, effektivt og profesjonelt. Rie har særlig ekspertise på den praktiske håndteringen av GDPR for små bedrifter.

Styret i Mahoom

Anders Westbye Botten

Styreleder

Anders har mange års erfaring fra PwC, ABG Sundal og Pareto, samt utdannelsene Master of Business and Economics og Master of Professional Accounting.

Ingar Bentsen

Styremedlem

Ingar har siden 2002 vært involvert i oppstarten og utviklingen av en rekke selskaper som bl.a. Mobilshop, Mobizz, Trigcom, Roomservice og Payments (nå JCP Digital). Ingar er svært opptatt av innovasjon. Han har sittet i en rekke styrer i etablerte og nyetablerte selskaper, og har investert i diverse oppstartbedrifter i løpet av de siste 15 årene.

Frode Bjørnevik

Styremedlem

Gründeren med ideen bak Mahoom og største aksjonær i selskapet.

Med Mahoom kan du lage en profil for boligen din, og titte inn i andres - helt gratis